Biciclete second hand de la BikeArena

Dintotdeauna, am adorat plimbarile cu bicicleta, atat pe strada,prin oras sau in drumetii mai lungi. Anul trecut am fost implicat intr-un mic accident cu bicicleta mea, din pacate, nu am putut sa mai salvez nimic din ea, mi-a parut foarte rau, o aveam de mai bine de 10 ani si aveam amintiri frumoase impreuna.hai ca m-am apucat sa povestesc de vechea bicicleta :) dar, de fapt, vreau sa va vornesc desprea cea noua.

Am luat magazinele din oras la rand in cautarea unei biciclete pe gustul meu, nu am gasit nimic, asa ca m-am  intors resemnat acasa si am inceput cautarea virtuala prin magazinele online. Am gasit pe BikeArena sufletul meu pereche ( de bicicleta vorbesc) , m-a cucerit din prima clipa, vizual vorbind, va las si o imagine sa vedeti despre ce vorbesc:

[caption id="attachment_42" align="alignnone" width="300"]http://www.bikearena.ro/index.php?route=product/product&product_id=71 http://www.bikearena.ro/index.php?route=product/product&product_id=71[/caption]

 

Sa va spun mai multe despre aceasta minunatie? Cred ca din imagine v-ati convins ca este foarte frumoasa, la un pret foarte bun si cu livrare acasa.Ce va mai puteti dori? O plimbare lunga alaturi de persoana iubita :) si pentru ca nu puteam sa imi iau numai pentru mine, am cumparat si pentru iubita mea, perechea sufletului ei  :)

 

[caption id="attachment_40" align="alignnone" width="300"]http://www.bikearena.ro/index.php?route=product/product&product_id=77 http://www.bikearena.ro/index.php?route=product/product&product_id=77[/caption]

La ambele biciclete avem dotari: claxon, far pe fata cat si pe spate, avem si stopuri pe spite, protectie la sistemul de pedale pentru a nu ne murdari.

Suntem incantati de bicicletele noastre second hand de la BikeArena.