The One by Oriflame

The-ONE

Imi doresc aceste produse pentru prietena mea,ea este foarte fidela marcii Oriflame si sigur va fi incantata si de aceste produse.Sigur ii voi face o supriza placuta cu ele.

The One http://ro.oriflame.com/products/the-one 

va provoaca sa participati la testarea noilor produse care au fost lansate,acasa la voi si gratuit,iar daca ve-ti vorbi despre ce parere v-ati facut dupa ce ati testat produsele aveti posibilitatea sa castigati: 50 de locuri la un workshop dedicat bloggerilor de fashion si beauty din Romania. Va fi o zi plina de surprize, unde vei avea posibilitatea de a afla de la profesionisti din domeniu totul despre cum sa ai un blog de succes si care sunt cele mai bune metode de promovare a blogului tau.

Te vei intalni cu:

- Jonas Wramell, binecunoscutul make-up artist al vedetelor de la Hollywood şi Directorul Artistic Global de Frumuseţe Oriflame;
- Maxineczka, unul dintre cei mai importanti bloggeri din Poloniahttp://maxineczka.blogspot.com/;
- Katosublogger de succes din Polonia ce locuieste in prezent in UK. Katosu realizeaza materiale de beauty si fashion in colaborare cu o multime de branduri consacrate – http://katosu.blogspot.com/;
- Elena Dobre, Analytics & PPC Strategist Conversion Marketing Romania;
- Multi alti invitati surpriza.

In plus, vei face parte din The One Collective, iar Oriflame te va promova pe site-ul oficial prin prezentarea profilului tau, alaturi de bloggeri renumiti din toata lumea (Elin Kling, Elsa Ekman, Maffashion, Maxineczka etc).

Foarte atractiv nu?Va invit sa participati si voi.